Megjelenések

Egy szuper vasárnap Mosonmagyaróváron, a Szigetköz Félmaratonon

2018. április 29-én a 15. Greiner Szigetköz Félmaratonon csaknem ezerkétszázan álltak startvonalhoz, persze nem mindenki a félmaratoni távon, hanem a párhuzamosan megrendezendő kisebb versenyeken összesen. Idén a Szigetköz Félmaraton 3 kilométeres távjának névadói lettünk, így a VirPay 3 km-es versenyszáma még izgalmasabb volt számunkra.

Tovább

Megynyitottuk hazánk első pénzforgalmi szolgáltatói fiókját

2017 november 10-én megnyitottuk az első VirPAY Pénzügyi Pontot Mosonmagyaróváron, a Volksbank korábbi épületében. Az eseményen egy Magyarországon ma még különlegesnek számító eszközt is bemutattunk, mely már a jövő pénzügyi technológiáját vetíti előre. Ezen a jeles napon megnyílt Magyarország első bankfüggetlen pénzügyi szolgáltatói fiókja, melyben Európában elsőként, egy BitCoin ATM készülék is elérhetővé vált mindenki számára.

Ugyanazon épületben, amelyben Mosonmagyaróvár első bankfiókját 1972. december 18-án megnyitotta az Országos Takarékpénztár, ma már a VirPAY Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. első fiókja várja az ügyfeleket. Úttörőként kihasználva a törvényeink által már 2013 óta biztosított lehetőséget, miszerint nemcsak hitelintézetek (kereskedelmi bankok), hanem úgynevezett pénzforgalmi szolgáltatók is vezethetnek bankszámlákat, elsőként nyitottunk olyan fiókot, ahol személyes ügyintézést is biztosítunk.  

Tovább

A mosonmagyaróvári félmaratonon rekordszámú versenyzővel állt rajthoz a VirPAY csapata

2017. május 7-én a mosonmagyaróvári XIV. Greiner Szigetköz Félmaratonon az esemény egyik szponzoraként 42 fővel (!) képviseltük a VirPAY-csoportot. Már korán reggel gyülekezett a lelkes csapatunk és gyorsan felépítettük a VirPAY standot a cél melletti helyszínen, közvetlenül az aréna mellett. Itt, a VirPAY standon 15 kg almával, 15 kg banánnal és 6 kg szőlőcukorral  támogattuk a versenyzőket.

Tovább